Alltid fraktfritt - Gratis vävprov
Kontakta oss på 0523-126 30
Handla markiser på nätet

Företaget

Ni väljer, mäter och beställer själva och webbmarkis levererar markisen till den adress ni väljer.

Webbmarkis, grundat av Bert Karlsson, har sitt säte i Lysekil på västkusten. Bert Karlsson har 35 års erfarenhet av försäljning, tillverkning och montering av alla typer av solskydd. Den tidigare verksamheten har i första hand byggt på regional försäljning men med webbmarkis.se tas försäljningen av högkvalitativa markiser ut i landet.

Webbmarkis vill erbjuda dig som kund möjligheten att i lugn och ro kunna välja och beställa en måttanpassad kvalitetsmarkis som passar precis till era fönster. För att säkerställa att den markisväv ni väljer verkligen motsvarar era förväntningar finns naturligtvis möjligheten att beställa vävprover för påseende innan ni gör er beställning. För att monteringen ska gå enkelt finns tydliga monteringsanvisningar på vår hemsida till er hjälp. Vi rekommenderar att ni läser igenom dessa innan beställningen görs.

Vi samarbetar med Sandatex, Hestra Markisfabrik  samt ett flertal andra svenska leverantörer. Detta är pålitliga leverantörer av högkvalitativa solskyddsprodukter vilket borgar för god köptrygghet för dig som kund.

Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Lycka till!

Hälsningar webbmarkis.se


Företaget