Alltid fraktfritt - Gratis vävprov
Kontakta oss på 0523-126 30
Handla markiser på nätet

Terrassmarkis - FA 42 Classic

Terrassmarkis FA 42 Classic


FA 42 Classic


Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum

FA 42 Classic är en vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger som förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum. Aluminiumtak och gavlar (finns som tillval) skyddar markisduken mot väder och vind

Manövrering

Utvändig manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjligheten att erbjuda en omfattande garanti.
Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna i aluminium är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. De finns både som vit-, grå- och svartlackerade i standardutförande.
​​​​​​​

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten. Flexibla monteringskonsoler finns för snedtak.


Vikarmar

Kraftiga vikarmar där knäleden har kraftfulla Dynemaband för överlägsen styrka och hållbarhet. Band över både knäled och axelled ger ökad stabilitet. Armfäste med justerenhet (tillval) ger ökad flexibilitet och maximal skugga. Lutningsvinkeln justeras steglöst från -5° till +40° genom att rotera öglorna med veven.FA 42 Classic har många förbättrade egenskaper och nydesignade komponenter. Bland annat är armfästet och väggfästet helt nya. Knäleden har kraftfulla Dynema-band och kappan är standard på alla markiser.

Dimensioner

Armutfall: 1.50, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5 och 4.0 m.
Max bredd: 7.0 m per enhet.


Markisduk

Välj från breda kollektioner med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig)


ByggmåttByggmått med tak