Alltid fraktfritt - Gratis vävprov
Kontakta oss på 0523-126 30
Handla markiser på nätet

Terrassmarkis - Tarragona

Terrassmarkis Tarragona


Tarragona


Modern och kraftig markis för den stora villaterrassen

Tarragona är en kraftig och modernt designad vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger, som har sluten knäled för extra styrka och tålighet. För maximal skugga när solen står som lägst finns också en frontrullgardin som tillval. Du kan även välja till aluminiumtak och gavlar som skyddar markisduken mot väder och vind.

Manövrering

Utvändig manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjligheten att erbjuda en omfattande garanti.
Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna i aluminium är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. De finns både som vit-, grå- och svartlackerade i standardutförande.
​​​​​​​

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten.


Vikarmar

Kraftiga vikarmar med stålarmerat band över knäleder för överlägsen styrka, flexibilitet, hållbarhet och stabilitet. Tarragona har kraftiga fjädrar som ger en mycket bra dukspänning. Lutningsvinkeln justeras steglöst från 0 till 90° vid installationen.


Markisduk

Välj från breda kollektioner med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig)

Dimensioner

Armutfall: 1.50, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0 m.
Max bredd: 7.0 m per enhet.

ByggmåttByggmått med tak