Alltid fraktfritt - Gratis vävprov
Kontakta oss på 0523-126 30
Handla markiser på nätet

Montera markis

För att förenkla monteringen av din markis finner du längst ner på sidan monteringsanvisningar till de olika markiserna. Vi rekommenderar att ni läser igenom dessa innan ni gör er beställning för att förekomma eventuella oklarheter.

Var noga med att välja rätt monteringsanvisning beroende på om du har köpt en fönstermarkis eller terrassmarkis. Din terrassmarkis kan också monteras på två sätt och därför är det viktigt att du vet vilket sätt du ska montera just din markis på innan du sätter igång.

Läs gärna igenom anvisningarna från början innan du startar så att du har alla verktyg och delar på plats när du börjar monteringen.

När du monterar din terrassmarkis är det viktigt att vara åtminstone två personer för att klara av att lyfta markisen på plats. Har du köpt en markis med motordrift krävs också att denna kopplas in av behörig elektriker.

Beroende på hur högt din markis ska sitta kan det också vara bra att ha en trappstege alternativt en vanlig stege till hands för att underlätta monteringen.  


•Montering av fönstermarkis >>

•Montering av Tarragona & FA 42 Classic på vägg >>
•Montering av Tarragona & FA 42 Classic under takfot >>


Montering av Family Design >>Äldre markiser
•Montering av Ibiza på vägg >>
•Montering av Ibiza under takfot >>

Montera markis