Alltid fraktfritt - Gratis vävprov
Kontakta oss på 0523-126 30
Handla markiser på nätet
Välj modellVälj markisvävVälj storlekVälj tillbehörLägg beställning

Fönstermarkiser

Webbmarkis.se har valt att fokusera på två olika fönstermarkiser. Det är de bästa och mest populära fönstermarkiserna, men är du ute efter något annat är du välkommen att höra av dig direkt till oss.

Välj vilken fönstermarkis du är intresserad av nedan för att komma vidare och beräkna pris, välja väv, storlek och tillbehör. Ifall du är osäker på vilken färg du vill ha på markisduken så är du välkommen att beställa vävprover så att du själv kan känna på och se materialet och färgen innan du bestämmer dig.

Balkongmarkis och markis till bäst pris!

Hittar du inte det du söker här kan vi alltid hjälpa dig via telefon: 0523-126 30

Fönstermarkis Java

Java (Siesta) (Tage)

En elegant och kompakt fönstermarkis som är avsedd för mindre fönsterpartier.

Java är lämplig att välja om du vill reglera din markis med utvändigt eller invändigt bandreglage. Denna modell kan fås i bredder upp till 320 cm. Den har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning samt en elegant aluminiumkassett som skyddar markisduken mot väder och vind.

Fönstermarkis Bali

Bali (Aruba) (Tage Large)

En kraftig och flexibel fönstermarkis som passar både mindre och större fönsterpartier.

Bali är en mycket robust fönstermarkis som du bör välja om du vill kunna reglera din markis med band-, vev- eller motorreglage (obs vid motordrift ska denna kopplas in av behörig elektriker). Bandreglage rekommenderas inte vid bredd över 320 cm. Bali går att få maximalt 460 cm bred. Markisen har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning och en elegant aluminiumkassett som skyddar markisduken mot väder och vind.