Alltid fraktfritt - Gratis vävprov
Kontakta oss på 0523-126 30
Handla markiser på nätet
Välj modellVälj markisvävVälj storlekVälj tillbehörLägg beställning

Terrassmarkiser

Webbmarkis.se har valt fokusera på tre olika terrassmarkiser. Det är de bästa och mest populära av terrassmarkiserna, men är du ute efter något annat är du välkommen att höra av dig direkt till oss.

Välj terrassmarkisen nedan för att komma vidare och beräkna pris, välja väv, storlek och tillbehör.

Balkongmarkis och markis till bäst pris!

Hittar du inte det du söker här kan vi alltid hjälpa dig via telefon: 0523-126 30

Terrassmarkis Family Design

Family Design (Ragnar) TERRASSMARKIS

Modernt designad markis i halvkassett.

Family Design är en modern och extra kraftig terrassmarkis i halvkassett för villaterrasser och balkonger. Family Design är möjlig att bygga med 4 meters utfall och 6,5 meters bredd (alternativt 3,5 x 7 meter), vilket gör den optimal för den stora villaterrassen. Markisväven ligger inkaplsad, vilket skyddar den mot väder och smuts. Family Design lämpar sig också mycket väl för kiosker, butiker, restauranger med mera. Markisen leverera utan kappa.

Terrassmarkis Tarragona

Tarragona (Gunnar) TERRASSMARKIS

Med hjälp av denna högklassiga markis förvandlar du enkelt din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum.

Tarragona är en kraftig flexibel vikarmsmarkis som hjälper dig att rama in din altan eller terrass. Du väljer själv om du vill reglera din markis manuellt med vev eller om du hellre vill kunna reglera den med hjälp av motor (obs vid motordrift ska denna kopplas in av behörig elektriker). För att skydda din markis från väder och vind finns även passande aluminiumtak och gavlar som tillval.

Terrassmarkis FA 42 Classic

FA 42 Classic (August)  TERRASSMARKIS

Med hjälp av denna högklassiga markis förvandlar du enkelt din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum.

FA 42 Classic är en kraftig flexibel vikarmsmarkis som hjälper dig att rama in din altan eller terrass. Du väljer själv om du vill reglera din markis manuellt med vev eller om du hellre vill kunna reglera den med hjälp av motor (obs vid motordrift ska denna kopplas in av behörig elektriker). För att skydda din markis från väder och vind finns även passande aluminiumtak och gavlar som tillval.